GTECHNIC ACCREDITED DETAILER

CARCARE ER DANMARKS FØRSTE MOBILE BILPLEJE TIL AT BLIVE CERTIFICERET GTECHNIC DETAILER.

 

DET BETYDER AT VI KAN TILBYDE DIG MARKEDETS BEDSTE COATING OG HAR BESTÅET EN RÆKKE KURSER FOR AT KUNNE TILBYDE DENNE SERVICE TIL VORES KUNDER. 

 

LÆS MERE OM GTECHNIC COATINGS HER  

CYSTAL SERUM ULTRA

CARCARE ER CERTIFICERET TIL AT ARBEJDE MED CERAMIC COATINGS. 

'CRYSTAL SERUM' FRA GTECHNIC ER DEN BEDSTE OG HÅRDESTE KERAMISKE COATING I VERDENS. 


     10H LAKBESKYTTELSE

     9 ÅRS GARANTI
     GIVER FREMRAGENDE GLANS

CRYSTAL SERUM ER DEN BEDSTE LAKBESKYTTELSE DU KAN FÅ. DEN HJÆLPER MED AT BEVARE BILENS GLANS SAMT FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ LAKKENS PERFEKTE FINISH. 


DEN HÅRDE 10H TOP OG BLØDERE 7H BASIS GIVER EN FORBEDRET RESISTENS MOD HVIRVLER OG SMÅRIDSER SAMMENLIGNET MED STANDARD LAK COATINGS. CRUSTAL SERUM ULTRA FORSTÆRKER OG GØR BILENS ØVERSTE LAG LAG TYKKERE.

 

CRYSTAL SERUM ULTRA HOLDER TIL DE STÆRKSTE KEMIKALIER, RENGØRINGSMIDLER SAMT FUGLEKLATTER. VED PÅFØRELSE AF CRYSTAL SERUM POLERES LAKKEN SÅ DEN FREMSTÅR UDEN RIDSER. COATINGEN GIVER LAKKEN EN UTROLIG GLANS OG DU BEHØVER DERFOR IKKE AT VOKSER ELLE LAKFORSEGLE DIN BIL DE NÆSTE 9 ÅR.

ENDNU EN FORDEL ER, AT CRYSTAL SERUM ULTRA ER VARMERESISTENT MOD EKSTREME ÆNDRINGER PÅ TEMPERATURER, SELV FRA -40° C TIL +250° C.

 

CRYSTAL SERUM ULTRA ER EN KRAFTIG LAKBESKYTTELSE OG KAN BLIVE PÅFØRT FORKERT. DERFOR FORHANDLES OG ANDVENDES DENNE KUN AF GTECHNICS ACCREDITED DETAILERS. CARCARE ER CERTIFICERET OG DIT KØRETØJ ER DERFOR ALID I TRYGGE HÆNDER HOS OS. 
 

Skærmbillede 2021-12-06 kl. 15.27.55.png
08I9965.jpg